FAQ Подяки адміністрації сервера.

Sebastian_Castellanos

Просунутий
1. Ваше Ім'я_Прізвище: Sebastian_Castellanos
2. Ім'я_Прізвище адміністратора: Red Smoke, Tag Kridz
3. Суть подяки: Вдячний Вам, Red Smoke! Вдячний за плідну роботу в системі State. Ви найкращий, пане Red!
Tag Kridz, дякую Вам за додані на структуру SANG літаки. Це був неочікуваний але приємний мув.
 

Marian_Castellanos

Новачок
1. Marian_Castellanos
2. Red Smoke , Tag Kridz
3. Хочу висловити щиру подяку Вам за Вашу неймовірну роботу і зусилля, які Ви вкладаєте в управління грою. Ваша праця допомагає створити захоплюючий та захистний геймплей для всіх гравців. Ви завжди готові вирішувати проблеми та відповідати на запитання, що забезпечує нас зручністю та задоволенням під час гри.
Ваша ефективність та професіоналізм не мають меж, і ми дуже вдячні за Ваші вміння та знання. Ви створюєте привітну та дружню атмосферу в грі, де кожен гравець почуває себе важливим та поважаним.
Ще раз дякуємо Вам за Вашу невтомну працю та внесок у розвиток гри. Без Вас, ця гра не була б такою чудовою та захоплюючою. Бажаємо Вам подальших успіхів і натхнення у Вашій діяльності.
 

Jimmy Asher

Форумний воїн
1.Ваше Ім'я_Прізвище: Jimmy Asher
2.Ім'я_Прізвище адміністратора: Red Smoke
3.Суть подяки: За мій період гри на Nexus, це, мабуть, єдиний з небагатьох адміністраторів, який віддається роботі повністю. Саме завдяки вашій відкритості до спілкування та бездоганній відданості своїй роботі State став таким сильним за останні часи. Ваша готовність приймати пропозиції та завжди бути на зв'язку зробив мій та інших досвід гри надзвичайно приємним.Дуже дякую за вашу відданість справі яку ви робите. Ваша робота — справжній приклад для нас усіх адміністраторів які тільки стали на цей тернистий шлях.
 

Jimmy Asher

Форумний воїн
1.Ваше Ім'я_Прізвище: Jimmy Asher
2.Ім'я_Прізвище адміністратора: Dantez Vandimion
3.Суть подяки: Чудовий молодший адміністратор, який проявляє ініціативність та активність. Сподіваюсь що таких нових адміністраторів буде ще більше, які зможуть надалі покращувати даний проєкт і рухати його у кращому напрямку.
 

Lester_Casual

Просунутий
1. Lester_Casual

2. Misha Malone

3. Якісно виконує свої дії, у ролі куратора банди, а саме на лідерці The Ballas Gang [ Lester_Casual ]
 

Lester_Casual

Просунутий
1. Lester_Casual

2. Hey_Arnold

3. Хороший, добрий, вічливий, завжди відповідає на запитання, людина яка зможе допомогти та розібрати любу ситуацію, людина яка покращує проект своїми діями.
 

Lincoln Gonzales

Форумний воїн
Лідер Federal Investigation Bureau
1.Ваше Ім'я_Прізвище: Lincoln Gonzales
2.Ім'я_Прізвище адміністратора: Red Smoke
3.Суть подяки: Багаторазова підтримка та допомога у організації фракційних активностей, зйомки відео та тренувань. Дуже чуйний та уважний адміністратор до лідерів та особового складу. Адміністратор неодноразово демонстрував свою компетентність у питаннях STATE що тільки позитивно впливає на взаємини державних організацій! Ця подяка від усього особового складу FIB, дякую вам.
 

Lincoln Gonzales

Форумний воїн
Лідер Federal Investigation Bureau
1.Ваше Ім'я_Прізвище: Lincoln Gonzales
2.Ім'я_Прізвище адміністратора: Chini Chinook
3.Суть подяки: Допомога у організації та проведенні активностей. Регулярне спостереження за РП ситуаціями, що тільки позитивно відображається на роботі STATE. Величезна подяка за допомогу у зйомках відео, проведенні тренувань та інших фракційних заходів. Компетентність цього адміністратора жодного разу не піддавалась сумнівам. Ця подяка від усього особового складу FIB, дякую вам!
 

Lincoln Gonzales

Форумний воїн
Лідер Federal Investigation Bureau
1.Ваше Ім'я_Прізвище: Lincoln Gonzales
2.Ім'я_Прізвище адміністратора: Donny Hanter
3.Суть подяки: Хочу виразити величезну подяку новому куратору FIB, який з самого початку своєї роботи зарекомендував себе як дуже відповідальний адміністратор. Дуже приємно вражений роботою адміністратора, та бажаю йому успіхів! Ця подяка від усього особового складу FIB, дякую вам!
 
Зверху