Схвалена Додавання автопарку The Ballas Gang

Статус
Закрита.

Lester_Casual

Просунутий
Авто за контрактом
  • У штаті Лос-Сантос з'явилася нова баскетбольна комадна під назвою The Ballas Gang, це нова комадна яка перемагає кожен матч у якому бере участь. Цим саме зацікавила одну людину яка захоплювалася цією командою. Hitman_Javelin всім відомий як найбагатша людина цього штату, за це і отримала Оскар. В Hitman було багато знайомств і міг зробити все що йому захочеться. Він хотів продвинути цю команду до найвищого рівню. Настав день. Мачт The Ballas Gang VS Chicago Bulls.
    image.png
    Всі поставили великі ставки на обидві команди. Гра починається, всі переживають ця гра рішить долю команд. Отже рахунок 0-0 до кінця гри залишається 2 хвилини, і на останніх секундах Maison_Casual забиває Данк і рахунок стає 1-0 на користь команди The Ballas Gang, це перемога. Після гри всі на емоціях сідають в автобус та їдуть в свій дім ( зона відпочинку ).Тим часом поки Lester_Casual не сів в автобус до нього підходить Hitman.
    image.png
    У Hitmana з'явилася пропозиція просувати цю команду та зробити її найкращою.
    image.png
    Починається розмова Hitman - Привіт, ви добре зіграли гру, вітаю з перемогою. Отже що я ще хотів сказати пропоную вас спонсорувати, купляти все що ви захочете за кожну перемогу, можемо вже почати пліду працю над цим. Lester - Дуже приємно чути це від вас, тоді давайте підпишемо контракт з працею. Після підписаного контракту Lester попросив закупити нові авто для їхньої команди, тому що приїжати та виїжати після гри на автобусі таке собі + потрібні місця куди складати речі для тренувань. Hitman - Добре, питання буде вирішене тільки покажіть що у вас є з автівок . Lester приїжає до їхнього будинку з машинами з Hitman. ( Авто було вже в не доречному для комади стані ) Hitman - Добре я тебе почув, автівки будуть придбані та прислані на ваш будинок, тільки скажи які саме автівки. Lester - Ми хочемо 2 стокових Mammoth Patriot та 1 стоковий Albany Escalade 600. Нас просто багато тому треба такі джипи з 4 пасажирними місцями. Hitman - Добре, буде зроблено.
    image.png
    На наступний день Hitman вирішив це питання і придбав 3 новеньких авто та його грущики привезли їх нам з листом від Hitmana. Вітаю, ось ваші новенькі автівки, надіюсь що вони вам принесуть багато користі та команда буде задоволена комфортом.
    image.png


  • Було куплено два нових Mammoth Patriot, та Albany Escalade 600. Після покупки Hitman попросив грущиків перивести 3 авто на зону відпочинку Девис / Гроув-Стрит (Дім).

  • Lester_Casual - Голова Баскетбольної команди, Hitman_Javelin - Найбагатша людина світу, спонсор Команди The Ballas Gang, Maison_Casual - Найкращий ігрок в The Ballas Gang
  • Сума витрат : 374.500 $ за два Mammoth Patriot , та 2.060.000 $ за Albany Escalade 600. Загальна сума : 2.434.500 $
 

Hey Arnold

Старший адміністратор
Старший адміністратор
Було додано автомобілі з номерними знаками BAL16, BAL17, BAL18.
Закрито.
 
Статус
Закрита.
Зверху